Мая Манолова: „Аз нещо се обърквам в Казанлък“

2
24360

На протеста на медицински сестри в Казанлък днес, омбудсманът Мая Манолова остана учудена, след като зам. кметът на Община Казанлък Лилия Цонкова попита протестиращите къде е управителят на болницата. Това обърка омбудсманката, която пък попита зам.-кмета кой за какво е отговорен в Казанлък? След прехвърчането на искри по оста кмет-омбудсман, Мая Манолова обеща на медицинските работници, че ще стои до край с тях, докато не бъдат уважени всички техни искания.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Я рада вас вех видеть! Хочу не вляпаться с покупкой дивана в интернете. Помогите мне как избежать этого? Я купила квартиру в новостройке, модную студию. Она красивая. Муж от моего выбора был в шоке. Цены на мебель очень высокие оказались. Вот решила заказать на сайте подешевле. Советуют родственники салон мебели Ладья.
    Что вы о ней думаете?

  2. Мая Манолова да не се чуди, ами да си спомни как спокойно си хортуваше с кметицата преди година и нещо. А иначе какво прави казанлъшкият омбудсман? Пак ли се мъчи да е удобен на властимащите и да черпи дивиденти? Колкото до зам. кметицата или добро или нищо. Да не ме разберете погрешно – не желая да възприеме това състояние на физиологията, при което се говори така за даден човек Просто е твърде ограничена в изказа си и й липсват доста аргументи, че човек да се хаби да влиза в диспут с нея. Четене му е майката и акъл. И двете вече няма как да си ги набави.

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here