Заплашвала с убийство учителка стана полицайка в Казанлък

4
27271

Казанлъшки полицаи са в потрес от ново назначение в редиците им. От вчера в личния състав последното попълнение е Боряна Назърова, информираха Пресс ТВ източници от районното управление, пожелали анонимност. Високопоставени техни началници потвърдиха пред медията ни този факт.

Боряна Назърова

25-годишната новоизлюпена полицайка е спечелила конкурс на МВР след неуспешни опити да се реализира на различни поприща – от дизайнер, през модел до маникюристка.

Назначението й вся смут сред местните полицаи, тъй като дамата има някои интересни истории в биографията си, довели до близки отношения с униформените.

Абитуриентката от Художествената гимназия през 2011г. Назърова недоволна от оценка погна преподавателка с макетно ножче и заплаши живота й, припомнят от полицията. Тя се класира като подгласничка на казанлъшката царица Роза, но по-късно заради тази проява, завършила като частна ученичка.

През миналата 2017 година настоящата полицайка блъсна колоездач на центъра на града и не потърси помощ на тел.112. Наложи се на другия ден да бъде издирвана от служители на РУ в Казанлък и да дава обяснения.

След случая с казанлъшкия полицай Карчев, който застреля хладнокръвно 62-годишен гръцки кардиолог на остров Крит миналата есен, сега местните охранители на реда се тревожат мълчаливо и се питат как се назначават колегите им, с чии протекции се „печелят“ конкурсите, колко благонадеждни са професионално и има ли значение биографията? Кой и как гарантира пригодността на новите кадри и нужния психоклимат в колектива на и без това напрегнатото ежедневие на местните полицаи? И как ще бъде съхранено доверието на хората в институцията МВР и нейните представители?

 

На снимката: Селфи на Боряна Назъров от Фейсбук, на което е написала: „Аз, тати и чичо Б.“, очевидно инициалът посочва присъствието на снимката на премиера Бойко Борисов.

Свързана новина: Назърова предлагала пари, защото нямала книжка. Извикала мними полицаи

Коментари от Фейсбук

4 КОМЕНТАРИ

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here