ПЪЛНО БЕЗУМИЕ НА 3 МАРТ!

1
567

Граждани продължават да пишат на редакционната ни поща, дни след злополучното им участие в тържествата на връх Шипка. Националният празник беше помрачен от катастрофа в района на върха, огромно задръстване на автомобили и възмутени възгласи по адрес на официалните лица и организаторите на честванията. Писмото, получено в рубриката „Новини от вас“, е адресирано и до Община Казанлък, изпратено на 4 март.

Публикуваме пълния текст на писмото:

Искаме да споделим крайното си разочарование и възмущение от организираното от Вашата община посещение на връх Шипка на 03.03.2016г. Вместо да бъдем радостни и щастливи от това събитие на връх Националният ни празник, по скоро на този ден се чуваха псувни, да, точно псувни към Вас, към хората организирали това безумие!

Уверяваме Ви, това повече няма да го допуснем и забравяме за Вас като община! Информирани ли сте лично Вие, че оставихте болни възрастни и деца да вървят близо 20 км пеш? Без вода, без храна…да, но ако бяхме информирани още в началото, просто щяхме да се откажем. Палим колите и до върха, защото хората с коли бяха много по-добре, отколкото тези използвали организираните от Вас автобуси, на които разчитахме като уж сигурни. Да, ама не! Сутринта Ваши служители събраха парите за транспорт в двете посоки, записаха ни имената с доста груб заповеднически тон като в концлагер и до тук…никаква информация, никакви телефони. Докато не ни спряха на около 9 км под върха…и нагоре пеш. Иначе пътя нагоре можеше да бъде преминат от същите тези автобуси, но заради някакви си кортежи  с мислещи се за всевишни, всичките останали простосмъртни пеш! Парите взети, услуга никаква! А за връщането, за връщането не ни се говори. С какъв ъкъл оставихте близо 300 човека да тръгнат сами по пътя с риск да бъдат блъснати, да висят близо 3 часа на площадката па върха, да чакат, да чакат, да се молят на случайни превозни средства да бъдат транспортирани?

Към кого и на кой трябва да представим касовите бонове? Или и този път виновни няма? Искаме отговор!

С категорично НЕуважение: сем. Атанасови

Коментари от Фейсбук

1 КОМЕНТАР

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here