Труп затвори ул. „Кенали“ /снимки/ ОБНОВЕНА!

1
23211

Полицията отцепи казанлъшката улица „Кенали“ заради бездиханно женско тяло. По първоначална информация трупът е на около 35-годишна жена от ромски произход на име Надка или Наджие.

Едната версия на очедидци е, че се е движела по улицата и внезапно се сгромолясала, а другата, че е легнала на асфалта. Автомобил е минал през трупа без да го забележи и го е размазал, вероятно е мъртвата да е употребила алкохол, за което сочи шише, паднало на асфалта. Две са и версиите за адреса на починалата: че живее в „Казмера“ или е от Крън.

Очаква се пристигането на екип от Съдебна медицина, улицата е затворена за движение.

От ОДМВР, Стара Загора съобщиха официално днес /8 февруари, следното:

На 07.02.2018 г., около 18.10 ч., в гр. Казанлък, по ул. „Кенали“, се е движил л.а. „Форд Фокус“, управляван от 61-годишен мъж, който блъснал легнала на пътното платно 35-годишна жена от гр. Крън. Жената е починала на място. Водачът е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества с технически средства, като пробите са отрицателни. В РУ – Казанлък е образувано досъдебно производство.

 

1 КОМЕНТАР

  1. Нормално е като не е осветена улицата да не се вижда паднала та ромка (циганка) сега гледаите да осъдите някои че кара по тъмните улици на европеиския град и не вижда легналата ромка

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here