Почистват зад блока в кв. „Кармен“

3
7878

Има проблем с хигиената! Това признават сами жителите в кв. „Кармен“. През последните дни снимки на санирания блок обиколиха цяла България, като на тях се виждат тонове изхвърлени боклуци зад прясносанирания блок. Димитър Банев, заяви, че още тази събота и неделя започва почистване. Ще се работи за подобряване на хигиенните навици на хората, потвърди той. Според друг жител на квартала, боклуците хвърляли децата, когато родителите им не били вкъщи. Живеещите в квартала, организирани от Димитър Банев, сами ремонтираха през миналата година и ВиК и канализация, за да може да стартират дейностите по санирането на блока.

Коментари от Фейсбук

3 КОМЕНТАРИ

  1. Ако което и да е лице започне да накланя глава на една страна, да се усмихва , да мига често, да се повдига на пръсти, да държи ръцете си зад гърба, да кима и т.н. разговорът ми с него приключва на момента. Лицето лъже. Не знам защо разговорът продължава. Журналистът трябва да е усетил фалша на секундата. Ама нейсе. Сигурно това е тарторът, който се изживява и като говорител на махалата. За съжаление такива хора има и още не са въдворени в учережденията, в които трябва да пребивават по силата на закона.
    Моля не подбуждайте към насилие. Сайтът носи отговорност за написаното в него и може да му навредите.

  2. Манталитета е виден – общината е виновна за тях че не са почистили ! Тези хора няма да се оправят с тези методи не го ли разбирате !!!!!!!! Видно е едно – общината не може да се справи с този проблем а само налива пари в нещо което не работи ! Т.е. пари се дават за саниране на нещо което от вътре започва да гние преди да е довършено и се руши системно ! И другият проблем е налице – Полицията колко време беше там на махалата и вардеше за …. българи без колани – е как не видяха един да хвърля от терасата и да го санкционират ??? Друг основен проблем – след като децата хвърлят боклуци, след като децата хвърлят камъни , къде е социалната служба ? Явно е че има деца без контрол и не ги наглеждат ! Оставят ги да просят и да правят безредици !!! Общинската социална служба и закрила на детето в Казанлък значи не си вършат работата !!! И какво стана – Община, Полиция, Социални, Закрила на детето … никой не си върши работата като става въпрос за цигани ! Циганите псуват българите на гаури във всички възможни медии – реакции няма ! Тръгва протест срещу циганите – хората се привикват в полицията ! Санирането спира – на циганите се санира блока на другите не ! ТОВА СЕ НАРИЧА ДИСКРИМИНАЦИЯ НА БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ! ГОДИНАТА 2019 – ФЕВРУАРИ ! ХОРАТА ВСЕ ОЩЕ СЕ СТРАХУВАТ ДА КОМЕНТИРАТ ! ПОКОЛЕНИЯТА ЩЕ ЗАПОМНЯТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ С ТОВА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ! ЕПОХА НА ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ! ДАНО НА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ ДОЙДЕ СИЛЕНКАНДИДАТ КМЕТ АКОЙТО НЕ Е ПАРТИЙНО ОБВЪРЗАН И ДА НЕ СЕ ИЗБЕРА ПАК ТАЗИ КОЯТО Е В МОМЕНТА , ЗАЩОТО НИТО ЦИГАНИ , НИТО БЪЛГАРИ , НИТО СИНИ , НИТО ЧЕРВЕНИ , НИТО ЗЕЛЕНИ …. ВЕЧЕ Я ТРАЯТ !
    ТОВА ВСИЧКО СА ЕДНИ ИЗВОДИ И КОНСТАТАЦИИ , КОЛКО СА ВЕРНИ ВРЕМЕТО ЩЕ ПОКАЖЕ

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here