Започва Национален детски конкурс – рецитал „С обич към България“

0
204

Община Казанлък обявява Национален детски конкурс – рецитал „С обич към България“. Под патронажа на вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов Община Казанлък и НПМ „Шипка – Бузлуджа“ отправят своята покана към всички малки патриоти и любители на българската поезия от цялата страна да се включат. Те трябва да изберат патриотично стихотворение, което да представят облечени задължително в характерно за историческата епоха облекло. Допуска се участие на запис или на живо като крайният срок за подаване на заявление е 21-ви февруари.

Представянето на заявените изпълнения на живо или на запис ще бъде на 24-ти февруари, събота от 10,00ч. до 16,00ч. в Информационния център на ул.“Искра“№4 в Казанлък.

Победителят в родолюбивата поетична надпревара ще получи привилегията да представи своето артистично изпълнение в официалната програма за честванията на връх Шипка за Освобождението на България, на които домакин тази година е Община Казанлък.

Подробности за условията на националния конкурс – спектакъл „С обич към България“ можете да намерите на официалната интернет страница на Община Казанлък kazanlak.bg.

 

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here